SEXTREME CHEWABLE 100 MG

рсд1,500.00

1 Kutija – 1500 Rsd
2 Kutije – 2500 Rsd
5 Kutija – 5000 Rsd
Kategorija:

Opis

Tablete su veoma popularane, uspešne i široko prihvaćene za erektilno disfunkciju. Sextreme proizvedeni su prema visokom kvalitetu kako bi osigurali sigurnost i efikasnost. Pacijenti koji koriste redovno prijavljuju uspešan odnos i generalno nastavljaju da koriste tretman.
Sextreme žvakanje 100mg Generic Viagra TM tablete su veoma popularan, uspešne i široko prihvaćen tretman za erektilno disfunkciju. Sektreme žvakanje 100mg proizvedena je do visokog kvaliteta kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost. Pacijenti koji koriste Sektreme žvakanje 100 mg redovno prijavljuju uspeašn odnos i generalno nastavljaju da koriste tretman.
Efektivno vrijeme tretmana Sektreme žvakom 100mg je 4-6 sati, ali mnogi ljekari izveštavaju o dužim efektivnim vremenima.
Aktivni sastojak Sektreme žvakom 100 mg je sildenafil citrat. Pripada familiji vazodilatatora PDE-5. Ovi lijekovi rade širenjem krvnih sudova u tijelu; posebno oko genitalnog područja. Ovo, zauzvrat, omogućava jači protok krvi da bi se omogućilo postavljanje erekcije. Sektreme žvakanje 100 mg nije afrodizijak, a stimulacija će biti potrebna da bi se razvila erekcija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SEXTREME CHEWABLE 100 MG”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu