SEXTREME RED FORCE 150 MG

рсд1,500.00

1 Kutija – 1500 Rsd
5 Kutija – 5000 Rsd
10 Kutija – 8000 Rsd
Kategorija:

Opis

Novi, efikasniji i snažnija verzija poznatih svetskih i najpopularniji lekova za probleme sa erekcijom poznat kao vijagra i kamagra. Sadrži 50% više Sildenafil citrata. Viagra i kamagra sadrži 100 mg Sildenafila u svojoj najmoćnijoj alternativi.
Zato Sextreme-Red-Force 150mg sildenafil citrat ima mnogo bolje rezultate.Sextreme-Red-Force 150 mg ( sildenafil citrat ) vredan je i često korišćen preparat za potenciju. Koristi se za lečenje problema impotencije i Erection (erektilna disfunkcija).
Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u boljim seksualnim odnosima. Sextreme Red Force sadrži supstancu Sildenafil Citrate koja veoma dobro stimulise cirkulaciju krvi u penisu i tako pomaže da se brzo i lako postiže kvalitetna erekcija.
Sextreme Red Force su tablete za oralnu upotrebu. Dejstvo počinje približno 30-50 minuta nakon upotrebe i traje 5-10 sati. Sextreme-Red-Force 150mg (sildenafil citrat) je veoma popularan i efikasan proizvod koji Vas nikad neće izneveriti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SEXTREME RED FORCE 150 MG”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu